Zlikwidować wszystkie dyscypliny sportowe oprócz klubu dziecięcego Fido Fight Gold BJJ na 18 startujących dzieciaków zdobyli 5 złotych medali, 5 srebrnych i 5 brązowych a więc tylko 3 przyjechał bez medalu. Rozdać pieniądze dzieciom a ich rodzice też będą zadowoleni. Czy taką skutecznością będą mieli Piotrkowian, Piotrcovia, zapaśnicy i inni razem wzięci ze 100% pewnością mogę powiedzieć nigdy nawet gdyby dostali 10 mln. rocznie to nie wydolą taki to sukces.
...ej...Murek piszą to o tych dyscyplinach co na olimpiadzie czy sukcesach ...i adekwatnychb stypedjach...wiesz o czym.masz pojecie...tak jak sie nazwales ...o MURKU...
Za co przyznał kase za co ? zapasy ok a piłka ręczna za co ? konkretne okreslenie
A pro po walki płci - zaraz po zrównaniu ilości niezbędnych lat do uzyskania emerytur męskich z kobietami spotykam w sklepie dwie kobiety, jedna mówi do drugiej ja bym chłopom nie dała żadnej emerytury, niech pracują do śmierci. Komentarz chyba zbyteczny.
Dla porównania medalistka MŚ z naszego województwa za medal brązowy dostała nagrody 50 tyś u nas Mateusz 3 tyś. Jeden z piłkarzy przez cały sezon zagrał niecałe 3 min i pobiera stypendium w wysokości 5 tyś zł. Pobiera bo jest na jednym maks dwóch treningach dziennie na miejscu? Co to za porównanie z chłopakami którzy 260 dni w roku spędzają na obozach poza domem? Żaden nie jest w kadrze grają żeby grać, a tak szczerze to czasami trudno nazwać to grą bo przeciwnicy ich ośmieszają. Nie wiem jaki jest sens pompować pieniądze w klub Piotrkowianina który nic nie znaczy i nie ma nawet cienia nadziei żeby w całej drużynie znalazł się choć jeden reprezentant kraju. Za co przyznawane są pieniądze za wyniki czy za układy? Brak słów, pieniądze wyrzucone w błoto i nic więcej.
Jeśli Mateusz Bernatek za tytuł wicemistrza świata zasługuje zdaniem pana na 4 tysiące, to na ile wycenia pan swoją pracę?
zapasy to sport dla garstki sportowców , jeszcze trochę a wylecą z Olimpiady
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!